ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

page top curve

ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ;

Τα ερωτικά βοηθήματα είναι αντικείμενα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να έχουν περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ ή του αυνανισμού. Μερικές φορές τα ερωτικά βοηθήματα μπορούν επίσης να έχουν ιατρική χρήση εάν πάσχετε από κάποια σεξουαλική δυσλειτουργία ή ιατρική πάθηση. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ερωτικών βοηθημάτων και οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για πολλούς διαφορετικούς λόγους.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να χρησιμοποιείτε ερωτικά βοηθήματα, αλλά είναι επίσης εντελώς φυσιολογικό να μην χρησιμοποιείτε — είναι προσωπική απόφαση και ο καθένας είναι διαφορετικός. Εφόσον χρησιμοποιείτε ερωτικά βοηθήματα με ασφάλεια, δεν υπάρχει τίποτα επιβλαβές σε αυτό.

Όλοι μπορούμε να επωφεληθούμε από τα ερωτικά βοηθήαμτα και τον τακτικό αυνανισμό, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης μας ή την ποιότητα της σεξουαλικής μας ζωής. Τα ερωτικά βοηθήμτα δεν προορίζονται μόνο τους εργένηδες, μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους ανθρώπους που βρίσκονται στις σχέσεις! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ερωτικά βοηθήματα για να μάθετε περισσότερα για τη σεξουαλικότητά σας ή να ενισχύσετε την οικειότητά σας με έναν σύντροφό σας.

1. Τα ερωτικά βοηθήαμτα σας βοηθούν να κατανοήσετε τις σεξουαλικές σας επιθυμίες.

Ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή δεν είναι απαραίτητα να βρείτε πολλούς σεξουαλικούς συντρόφους, αλλά να κατανοήσετε το σώμα σας και τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Όταν εξερευνάτε το σώμα σας, καταλαβαίνετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να έρθετε σε οργασμό. Ανακαλύπτετε ερωτογενείς ζώνες που διαφορετικά μπορεί να παρέμεναν κρυμμένες. Και τα ερωτικά βοηθήματα είναι ζωτικής σημασίας στο ταξίδι σας προς τη σεξουαλική αφύπνιση και ανακάλυψη.

Οπλισμένοι με αυτογνωσία, μπορείτε να είστε ένα άτομο με μεγαλύτερη σεξουαλική αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να απαιτήσετε με σιγουριά ικανοποίηση από τους σεξουαλικούς σας συντρόφους αντί να εκπληρώσετε απλώς τις ιδιοτροπίες και τις επιθυμίες τους. Το πιο σημαντικό, το ότι μαθαίνετε να απολαμβάνετε το σώμα σας χωρίς σεξουαλικό σύντροφο, σας δίνει την αυτοπεποίθηση να συμβιβάζεστε μόνο με το καλύτερο. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν ερωτικά βοηθήματα έχουν γενικά καλύτερους οργασμούς και αναφέρουν καλύτερη και μεγαλύτερη ικανοποίηση από τη σεξουαλική τους ζωή.

2. Τα ερωτικά βοηθήματα σας βοηθούν να επικοινωνείτε καλύτερα με τους συντρόφους σας.

Η χρήση ερωτικών βοηθημάτων με συντρόφους είναι εξίσου χρήσιμη με τη χρήση σεξουαλικών παιχνιδιών σόλο. Η ενεργή ενσωμάτωση ερωτικών βοηθημάτων στις σεξουαλικές σας δραστηριότητες βελτιώνει την επικοινωνία σας γενικά. Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να επικοινωνούν πώς αισθάνονται όταν αλληλεπιδρούν με τους συντρόφους τους μέσω ερωτικών βοηθημάτων. Εάν δεν σας αρέσει ο τρόπος που χρησιμοποιείται το ερωτικό βοήθημα, μπορείτε να το πείτε στο σύντροφό σας χωρίς να φοβάστε ότι θα πληγώσετε τον εγωισμό ή την αυτοεκτίμησή του.

Τα ερωτικά βοηθήματα δημιουργούν μια μικρή απόσταση που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε ανοιχτά τις επιθυμίες σας. Η ανοιχτή επικοινωνία των επιθυμιών σας μέσω των ερωτικών βοηθημάτων ανοίγει το δρόμο για να επικοινωνήσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας ακόμη και χωρίς αυτά. Σύμφωνα με μελέτες, η ανοιχτή σεξουαλική επικοινωνία είναι βασικό συστατικό των υγιών σχέσεων και της συνολικής σεξουαλικής ικανοποίησης, που συχνά οδηγεί σε περισσότερους και καλύτερους οργασμούς.

3. Τα ερωτικά βοηθήματα βελτιώνουν την εικόνα του εαυτού σας και την αυτοπεποίθηση για το σώμα σας.

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένα λαμπρό μηχάνημα κατασκευασμένο τόσο για την ικανότητά του για σεξουαλική ευχαρίστηση όσο και για τη σωματική του δύναμη και τη διάνοιά του. Στην πραγματικότητα, η κλειτορίδα είναι γεμάτη με πάνω από 8.000 νευρικές απολήξεις με μοναδικό σκοπό να προσφέρει ευχαρίστηση, απαλλαγμένη από οποιεσδήποτε άλλες βιολογικές επιταγές. Ένας και μοναδικός στόχος είναι να σε κάνει να νιώσεις καλά. Και τα ερωτικά βοηθήματα σας βοηθούν να χρησιμοποιήσετε το σώμα σας με τον τρόπο που η φύση ήθελε να χρησιμοποιηθεί.

4. Τα ερωτικά βοηθήματα σας βοηθούν να κοιμάστε ήσυχα.

Ο ύπνος είναι απαραίτητος για το ανθρώπινο σώμα — αυτό μάλλον είναι αυτονόητο. Βελτιώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, μας κάνει πιο ευκρινείς ανθρώπους και προλαμβάνει την κατάθλιψη ή άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας. Η έλλειψη ύπνου μπορεί επίσης να επηρεάσει τη λίμπιντο μας, οδηγώντας σε έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, αδυναμία οργασμού και άλλα θέματα που προκαλούν τεράστια απογοήτευση. Ο αυνανισμός και το σεξ σας βοηθούν να κοιμάστε ήσυχοι, επειδή απελευθερώνουν ωκυτοκίνη και ενδορφίνες, κάνοντας σας να αισθάνεστε πιο χαλαροί.

5. Τα ερωτικά βοηθήματα βοηθούν στην αντιμετώπιση των σεξουαλικών δυσλειτουργιών

Οποιοσδήποτε και ο καθένας μπορεί να υποφέρει από κάποια περιστασιακή σεξουαλική δυσλειτουργία. Δεν έχει σημασία αν είστε στα 20 ή στα 70 σας, άντρας ή γυναίκα, γκέι ή στρέιτ, όλοι μας μπορεί να υποφέρουμε από σεξουαλική δυσλειτουργία. Επιπλέον, η σεξουαλική δυσλειτουργία μπορεί να συμβεί λόγω ενός ευρέος φάσματος σωματικών ή συναισθηματικών παραγόντων και δεν υπάρχει τίποτα τόσο απογοητευτικό όσο η ανικανότητα σε οργασμό.

Ωστόσο, τα ερωτικά βοηθήματα μπορούν να βοηθήσουν τους άνδρες και τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν τη σεξουαλική δυσλειτουργία. Μερικά από τα πρόσφατα σεξουαλικά παιχνίδια, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ενεργοποιούν ολόκληρη τη δομή της κλειτορίδας σας, καθιστώντας τα ικανά να ξεπεράσουν οποιοδήποτε φυσικό ή συναισθηματικό εμπόδιο για να προσφέρουν έναν οργασμό. Αλλά δεν πρόκειται μόνο για οργασμούς. Τα σεξουαλικά παιχνίδια μπορούν επίσης να βελτιώσουν το ταξίδι προς τον οργασμό.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.